© 2005-2018, С. Орлов
© http://orlov.kharkov.ua
Заборонено копіювання і будь-яке використання фото без згоди Сергія Орлова та спортсменів

29-30 жовтня 2005 року в Києві відбувся чемпіонат України (версія IFBB)
Наталя Вєтрова, жіночий бодіфітнес (найкращє)

   Сторінка http://orlov.kharkov.ua/vetrova
   Пропонуємо Вам портфоліо однієї з ведучих харківських спортсменок з фітнесу та бодіфітнесу, тренера та чемпіонки Харківської області й України Наталі Вєтрової як моделі.
   Наталя Вєтрова — спортсменка, тренер та голова суддівської колегії і головний суддя Харківської обласної федерації.
   До Вашої уваги представлена оригінальна жіночна фотосесія професійної спортсменки в гламурному стилі. Ви також зможете скачати собі на комп'ютер файли постерів-фотографій 15 х 21 см і роздрукувати їх у фотостудії (для особистої колекції), а також скачати шпалери (wallpaper) для робочого столу комп'ютера. Приємного перегляду і ласкаво просимо!

   29-30 жовтня 2005 року в Києві відбувся Чемпіонат України з бодібілдингу та бодіфітнесу (за версією IFBB), де Харків офіційно вперше представили спортсмени ХОФББФ. У дебюті ХОФББФ харків'яни завоювали п'ять нагород. Бодифитнес жінки понад 164 см, II місце — Наталя Вєтрова.

  • Наталя Вєтрова, ХОФББФ, жіночий бодіфітнес (найкращі фотографії)
  • Жіночий бодіфітнес, кращі спортсменки ХОФББФ та інших міст
  • Наталя і Михайло Кузьміни та інші спортсмени ХОФББФ у Києві

    Відео скачати (бодібілдинг, бодіфітнес, фітнес)

  • Жіночий бодіфітнес, Н.Вєтрова (ліворуч) і Н.Кузьміна (праворуч), порівняльне позування чемпіонок, відео, скачати .wmv (2,10 Мб, 320x240 px, 30 с), «Чемпіонат України-2005»
  • Жіночий бодіфітнес, Н.Вєтрова (друга), вихід, відео, скачати .wmv (1,61 Мб, 320x240 px, 20 с), «Чемпіонат України-2005»
  • Жіночий бодіфітнес, Н.Вєтрова (друга ліворуч) і Н.Кузьміна (друга праворуч), позування в лінії, відео, скачати .wmv (3,45 Мб, 320x240 px, 45 с), «Чемпіонат України-2005»