© 2005-2018, С. Орлов
© http://orlov.kharkov.ua
Заборонено копіювання і будь-яке використання фото без згоди Сергія Орлова та спортсменів

22 жовтня 2005 року, 18.00 у ПК ХТЗ відкритий чемпіонат Харківської області з бодібілдингу «Золота осінь-2005»

   Харківська федерація бодібілдингу та фітнесу і Міжнародна поліцейська асоціація IPA при сприянні громадського форуму «Об'єднаймо Україну» провели офіційний відкритий турнір «Золота осінь-2005» (першість області за версією IFBB) у гостинному залі ПК ХТЗ.
   Турнір відвідали понад 700 гостей, вільних місць у партері майже не було. Також був представницький кворум учасників у 4 вагових і абсолютній категоріях.
   Відмінною рисою чемпіонату стала дуже тепла і щиросердечна атмосфера в залі та об'єктивне суддівство. Всі переможці змагань одержали дипломи і призи від спонсорів.
   На фото ліворуч — учасники першості області перед виступом. На фото внизу ліворуч — суддівська колегія і гості чемпіонату. На фото внизу праворуч — вперше в Україні була проведена першість з бодіфітнесу серед жінок. Чарівні дами викликали підвищений інтерес, тривалі овації, захват, захоплення та увагу аудиторії.
   Голова федерації ХОФББФ — Сергій Орлов (на фото у світлому костюмі). У нагородженнях переможців також брав участь голова Ради Федерації Панкратіона України Андрій Стародубцев.
   На фото внизу: призери і переможці турніру, I місце в категорії до 70 кг — Ігор Коробів, у категорії до 80 кг — Віктор Капусник, абсолютна першість — Михайло Кузьмін (у центрі, сайт http://www.bigmisha.com), до 90 кг (крайній праворуч) — Олександр Тюлюля (Дніпропетровськ). Почесний гість турніру — Анатолій Кудлай (переможець весняного чемпіонату "Здоровань-2005" і "Кубок Брисіна-2005", персональна веб-сторінка на нашому сайті http://www.orlov.kharkov.ua/kudlay-2005.htm).
   Бодіфітнес жінки, абсолютна категорія, I місце — Наталя Кузьміна (на фото праворуч), II місце — Наталя Вєтрова (на фото ліворуч), персональна веб-сторінка переможниць чемпіонатів області й України на нашому сайті http://www.orlov.kharkov.ua/bodyfitness-2005.htm).